RJ-interim

grip op

cijfers & processen

De Quick-Win-scan voor non-profitorganisaties

Wil jij ook jouw interne organisatieprocessen verbeteren, maar weet je niet goed waar nu te beginnen? Waar begin je als je wilt optimaliseren? Hoe breng je processen en activiteiten in kaart? Hoe herken je knelpunten in een proces?
De Quick-Win-scan biedt je de uitkomst. Met de scan wordt het besparings- en/of verbeterpotentieel van jouw interne non-profitorganisatie helder in kaart gebracht en kan het bovendien als startpunt gelden bij het creëren van een continu verbetercultuur binnen jouw organisatie.


Om interne procesverbeteringen in kaart te brengen, werk ik samen met enkele andere procesverbeteraars uit mijn netwerk. Ieder met een eigen expertise, zodat altijd het optimale eindresultaat bereikt wordt. Passend bij de opdracht, stel ik het team samen.


quick win scan non-profitorganisaties

Hoe ziet de Quick-Win-scan eruit?

De Quick-Win-scan wordt uitgevoerd door twee consultants, waarbij we aftrappen met een kick-off. Daarna gaan we vervolgens in drie weken de processen inventariseren, houden we interviews, lopen we mee op de werkvloer, houden we werksessies en analyseren we de data. Het eindresultaat? Concrete aanbevelingen met een op maat gemaakte aanpak om zo veel mogelijk uit het besparingspotentieel te halen.

quick win scan non-profitorganisaties
  • Quick wins die snel leiden tot resultaat
  • Inzicht in het verbeterpotentieel
  • Inzicht in het besparingspotentieel
  • Concreet plan van aanpak
  • Kosten-baten overzicht verbeterpotentieel
  • Elimineren van verspilling
  • Direct meetbare voordelen
quick win scan non-profitorganisaties

Vraag de Quick-Win-scan aan


Wil je kleinschalig starten met verbeteren?
De Quick-Win-scan is een mooie kennismaking.

De Quick-Win-scan is in veel opzichten een zeer bruikbaar instrument. Het laat onder andere organisaties concreet zien op welke manier zij hun processen efficiënter en doeltreffender kunnen inrichten. De Quick-Win-scan is niet alleen laagdrempelig en toegankelijk, maar de uitkomsten zijn direct toepasbaar in de praktijk.