RJ-interim

grip op

cijfers & processen

Extra financïele kennis nodig?

Voor sommige non-profitorganisaties is het in dienst nemen van een financieel manager, financieel directeur of controller te duur. Of ze hebben simpelweg te weinig werkzaamheden om hiervoor iemand voor minimaal 16 uur in dienst te nemen. Daarbij is het binnen het huidige arbeidsklimaat erg lastig om kwalitatief goed opgeleid en ervaren personeel te vinden.


Met de optie controller voor een dag kom ik wekelijks een dag als gekwalificeerd financieel specialist voor jouw non-profitorganisatie werken. Door mijn jarenlange ervaring ben ik de juiste sparringpartner voor directie en management op het gebied van de financiële, de administratieve en de proceskant van een non-profitorganisatie. Maar ook hands-on kan ik veel voor je betekenen, denk aan het opstellen van bijvoorbeeld de maandelijkse managementrapportages, budgettering, cashflow management en/of het aansturen van jouw financiële afdeling.

  • Betere en actuele management- en stuurinformatie
  • Heldere adviezen en klankbord
  • Delen van kennis
  • De basis op orde
  • Onafhankelijke 'meedenker'
  • Cijfers vertaalt naar de dagelijkse praktijk
  • Aanwezigheid van ervaring en opleiding (master MBA)
Controller voor een dag

Zullen we kennismaken?

 
 
 
 

Controller voor een dag is een laagdrempelige mogelijkheid om als non-profitorganisatie toch een ervaren en kwalitatief sterke controller of financieel manager in huis te hebben. Ik beschik over een jarenlange ervaring binnen de non-profitsector in verschillende functies en rollen: manager bedrijfsvoering & controller, manager finance & control, teamleider administratie, business controller en financial controller. Daarnaast ben ik in het bezit van de Master Business Administration (MBA).


Door mij wekelijks als controller voor een dag te verbinden aan jouw organisatie profiteer je niet alleen van mijn ruime ervaring en kennis, maar zorg ik voor borging van de financiële sturing, breng ik de stuurinformatie naar een hoger niveau, zorg ik voor een goed ingerichte administratie, perfectioneer ik het gebruik van Afas en de optimalisatie van de administratieve en organisatieprocessen.


Waarom Rinske als interimmer?

Ik ben flexibel inzetbaar

Ik kan makkelijker schakelen en speel snel in op veranderende situaties

Ik ben niet duur; de BTW is aftrekbaar en je betaalt geen sociale premies, verzekeringen of andere kosten

Ik ben extra gemotiveerd en resultaatgericht; ik krijg alleen positieve reviews 

Ik verzet meer werk in korte tijd, omdat ik expert ben in mijn vakgebied

interim controller non-profitorganisatie
interim controller non-profitorganisatie
interim controller non-profitorganisatie
interim controller non-profitorganisatie
interim controller non-profitorganisatie

Eigenlijk heeft elke non-profitorganisatie een controller nodig. Iemand die op het niveau van een financieel directeur meekijkt naar de cijfers. Veel non-profitorganisaties hebben echter geen budget voor een dure financieel directeur/controller. Met controller voor een dag vervul ik die rol door niet vanuit het klassieke accountancymodel te adviseren, maar door op regelmatige basis naar de cijfers te kijken. Met controller voor een dag kijk ik het gehele jaar door naar het bredere financiële plaatje van jouw non-profitorganisatie.


Als controller voor een dag zorg ik voor verbinding en creëer ik impact, terwijl wij (samen)werken. Ik help non-profitorganisaties financieel gezond te worden en/of te blijven. Als controller voor een dag geef ik tips waar je echt iets aan hebt, die je aan het denken zetten en ervoor zorgen dat je weloverwogen actie onderneemt. Van troubleshooting tot problemsolving, het behoort allemaal tot de strategie om jouw non-profitorganisatie te laten excelleren.